Van kleine webshops tot corporates met internationale vestigingen, van de non-profit sector tot commerciële partijen als banken en verzekeraars. De klanten waar ik voor en mee gewerkt heb, zijn zeer uiteenlopend. In mijn werk als consultant heb ik onder andere gewerkt voor klanten als PON bikes, Univé, Dremel/Bosch, Nefit, WNF, Batavus en FC Groningen.

Sinds de start van mijn zelfstandig bestaan heb ik diverse klanten geholpen. Van klein tot groot en in diverse sectoren. Hieronder een selectie:

Vogelbescherming Nederland

Vogelbescherming Nederland zet zich in voor de bescherming van alle wilde vogels en hun leefgebieden. Met de ondersteuning van hun leden, verkopen in hun fysieke winkel en webshop en andere ondersteuning, zorgen ze ervoor dat hun werk onder de aandacht wordt gebracht van een zeer grote groep Nederlanders. Velen kennen de webcams van Beleef de Lente, maar ook met initiatieven als de Tuinvogeltelling en Red de Rijke Weide wordt een grote doelgroep aangesproken, zowel jong als oud.

Mijn werkzaamheden bij Vogelbescherming zijn ondersteunend rondom het project Mijn Vogeltuin en andere projecten. Mijn focus ligt daarbij op het inrichten en opzetten van e-mailflows, content voor mails en website, analyse van data en het betrekken van social media zoals Facebook en Instagram. Mijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik tevens als strategisch en operationeel adviseur wordt gezien.

Vilans

Vilans is een kenniscentrum voor de langdurende zorg, waaronder ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Ze werken veel samen met andere organisaties en gebruiken diverse online platformen en digitale communicatiemiddelen om de kennis naar het werkveld te krijgen. Voorbeelden van deze platformen zijn Beter Oud en Kennisplein Gehandicaptensector.

Bij Vilans werk ik met een projectteam aan het realiseren van doelstellingen die vallen onder het programma Kennisinfrastructuur Langdurende Zorg. Vanuit e-mailmarketing, social media kanalen en de verschillende websites wordt veel informatie verstrekt aan diverse doelgroepen. Binnen dit team zorg ik voor verbetering van het e-mailmarketingproces op meerdere platformen.

Rinsma Modeplein

Rinsma Modeplein is een modezaak met dames- en herenmode, gevestigd in Gorredijk. Met stijlvolle, exclusieve kleding trekt het veel mensen naar de winkel, maar ook BN'ers, voetbalclub SC Heerenveen en TV-programma's worden (aan)gekleed door Rinsma. Sinds 1888 runt de familie Rinsma het bedrijf, tot vandaag de dag. Met name de dameszaak trekt de aandacht, maar sinds 2015 zijn ook de 'Heeren van Rinsma' weer verschenen, net als in de jaren '50 van de vorige eeuw.

Met een bar voor de heren en een compleet restaurant met dakterras in de dameszaak, is een dagje shoppen meer een compleet dagje uit voor stellen en gezinnen. De personal shoppers van Rinsma zorgen voor persoonlijk advies en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Het bedrijf verkoopt meer dan 350 topmerken met steeds nieuwe collecties. De service is het hoogtepunt: meer dan 5.500 beoordelingen op Trustpilot levert de maximale score op.

Bij Rinsma beheer ik de Google Ads campagnes en ondersteun ik hierin. Op andere online marketing vlakken ondersteun en adviseer ik en voer uit waar nodig. Ik spring regelmatig op de fiets (!) om een dagje bij Rinsma te mogen werken.