Rinsma Modeplein

Rinsma Modeplein is een modezaak met dames- en herenmode, gevestigd in Gorredijk. Met stijlvolle, exclusieve kleding trekt het veel mensen naar de winkel, maar ook BN’ers, voetbalclub SC Heerenveen en TV-programma’s worden (aan)gekleed door Rinsma. Sinds 1888 runt de familie Rinsma het bedrijf, tot vandaag de dag. Met name de dameszaak trekt de aandacht, maar sinds 2015 zijn ook de ‘Heeren van Rinsma’ weer verschenen, net als in de jaren ’50 van de vorige eeuw.

Met een bar voor de heren en een compleet restaurant met dakterras in de dameszaak, is een dagje shoppen meer een compleet dagje uit voor stellen en gezinnen. De personal shoppers van Rinsma zorgen voor persoonlijk advies en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Het bedrijf verkoopt meer dan 350 topmerken met steeds nieuwe collecties. De service is het hoogtepunt: meer dan 5.500 beoordelingen op Trustpilot levert de maximale score op.

Bij Rinsma beheer ik de Google Ads en Google Shopping campagnes en ondersteun ik op het gebied van Social Advertising (Facebook, Instagram en Pinterest) en e-mailmarketing. Ik adviseer over strategie en uitvoering en daarom spring ik regelmatig op de fiets (!) om een dagje bij Rinsma te werken.